Ранг листа кандидата са приправничког испита

РАНГ ЛИСТА КАНДИДАТА СА ПРИПРАВНИЧКОГ ИСПИТА, 20.02./07.03./08.03.2018. године

  1. Драган Алаџић – 81 бод
  2. Марија Тодоровић – 80 бодова
  3. Ана Ђурђевић – 77 бодова
  4. Миљана Петровић – 76 бодова
  5. Тијана Церна – 73 бода
  6. Невена Антић – 70 бодова
  7. Тијана Спасић – 68 бодова
  8. Анђела Митрић – 63 бода
  9. Ненад Џунић – 62 бода
  10. Катарина Вуколић – 60 бодова

За успешно положен приправнички испит неопходно је да кандидат оствари минимум 51 бод.