#KOLO @mart2016

Ансамбл народних игара и песама Србије КОЛО ће током марта наставити циклус концерата по градовима широм Србије. КОЛО ће одржати концерт у Јагодини 05.марта у Културном центру, Бечеју 11. марта у Градском позоришту и Зрењанину 18. марта у Културном центру. Високи уметнички домети у интерпретирању богате традиционалне уметности којом се КОЛО професионално бави, континуирано побуђују интересовање код публике. КОЛО ће и овом приликом представити игре и песме уз пратњу Народног оркестра из богатог и разноврсног репертоара Ансамбла. Посетиоци ће моћи да погледају и изложбу фотографија Јелене Јанковић.

КОЛО настоји да буде доступно свим поштоваоцима традиционалне уметности и да им приушти доживљај уметности народне игре, песме и музике на професионалном нивоу, тако да смо омогућили куповину улазнице по приступачним ценама.

Ансамбл ће у оквиру циклуса концерата КОЛО У БЕОГРАДУ / БЕОГРАД У КОЛУ одржати концерте 07. марта и 30.марта на сцени „Стаменковић“ УК Палилула. Концерте је откупила општина Палилула за своје грађане. / www.ukpalilula.rs /

kolo mart kolo mart